Baardballen zijn dé nieuwste trend deze kerst

3 min


Het is moeilijk te geloven dat het alweer december is. Natuurlijk komt met december de kersttijd en de meesten van ons denken er al aan hoe we zo feestelijk mogelijk kunnen zijn. We zijn misschien al begonnen met het kopen van een aantal van de geschenken die we met Kerstmis zullen geven en misschien hebben we zelfs onze kerstlichtshow al in onze voortuin. Als je het soort persoon bent dat dol is op decoreren voor Kerstmis, wil je misschien gewoon op de nieuwe manier decoreren.

Ik weet zeker dat we allemaal een behoorlijk deel van de trends door de jaren heen hebben gezien, wat betreft het versieren voor Kerstmis. Sommige mensen denken misschien aan supergrote springkussens, waarvan je waarschijnlijk nog steeds op de werven in de stad ziet. Het lijkt alsof er geen einde komt aan de creativiteit die mensen zullen gebruiken om het meeste uit Kerstmis te halen en als je een baard hebt wil je deze lampjes misschien wel. Hoe doe je dat? Je doet het door je baard te decoreren met baardballen. Het klinkt misschien grappig maar de resultaten zijn verbluffend.

Je kunt niet alleen je eigen baard versieren met baardverlichting maar het is ook een geweldig cadeau voor je vriend met een harig gezicht. Je kunt een set kopen voor 20 euro op Bol.com en ze lichten niet alleen op, ze knipperen zelfs! Je klikt ze gewoon in je gezichtshaar en voordat je het weet, vier je het seizoen in stijl.

Hier is een beschrijving van de website: “Een verscheidenheid aan kleurencombinaties, rood, paars, zilver, goud, blauw en groen. Heldere kleuren om uw kerstgeest te tonen, zodat u de perfecte vakantiedecoratie hebt. Deze Mini clips bevatten een sterke houdkracht, gemakkelijk aan te sluiten op de verschillende lengtes van stevige barts, combineer ringvormig ontwerp, dynamisch, baard stevig, trek niet aan haar of huid.

De klokken en baarddecoraties weerspiegelen de geest van de vakantie en maken Kerstmis en Nieuwjaar iets speciaals. Deze baardjuwelen zijn erg populair met Kerstmis en zijn het perfecte cadeau voor de vriend. Ze geven Kerstmis een sterke sfeer!”

Ga naar de volgende pagina om meer te lezen over deze geweldige trend.

Like it? Share with your friends!

3.4k x gedeeld


Wat vind jij?