Babysitter verminkt door husky in een brutale 45 minuten durende aanval

6 min


Een oppas heeft verteld hoe ze bang was dat ze zou sterven toen de Siberische huskyhond van haar vriend haar gezicht en armen verwoestte in een brute aanval van 45 minuten.

Moeder Rachel Anderson, 39, was op de twee jonge kinderen van haar vriend Adel Johnson aan het passen toen Hond storm aanviel.

Het enorme dier sloot zijn kaken op haar gezicht voordat hij haar naar de vloer trok en haar naar de keuken sleepte.

Het verminkte haar arm gedurende 45 minuten terwijl de moeder van twee schreeuwde van de pijn, bang dat ze het nooit zou redden.

Pas toen een van de kinderen de hond met een mes op het aanrecht stak kon ze vrij komen en de politie bellen die de hond doodschoot.

Voormalig kapper mevrouw Anderson had bijna een dozijn operaties nodig om de gapende wonden te herstellen en chirurgen vreesden dat ze haar arm zouden moeten amputeren, beweert ze.

Maar het ledemaat werd gered toen medici het vier weken in haar maag naaiden om een ​​nieuwe huid te laten groeien.

Bijna een jaar later heeft de politie de zaak laten vallen maar mevrouw Anderson kan niet werken en krijgt nog steeds een behandeling voor haar verwondingen en kan haar rechterhand niet goed gebruiken.

Het enorme dier sloot zijn kaken op haar gezicht (op de foto, de schade die ze tijdens de aanval had opgelopen), voordat ze haar naar de vloer trok en haar naar de keuken sleepte
Het verminkte haar arm (foto, genezend na de aanval) gedurende 45 minuten, terwijl de moeder van twee schreeuwde van de pijn, bang dat ze het nooit zou redden

Mevrouw Anderson van Skegness zei: ‘Er moet een soort erkenning zijn. Als je een waakhond hebt, heb dan ook echt een waakhond. Dit zou een moeten huisdier zijn.

‘Ik kon overal bloed zien. Ik kon mijn gezicht vanuit mijn ooghoek zien. Mijn arm was helemaal opengescheurd. Ik kon overal huid en vet zien.

‘Ik herinner me dat het me heen en weer sleepte, bij me arm. Op een bepaald moment dacht ik dat het me zou loslaten maar het behandelde me als een stuk speelgoed om op te kauwen.

‘Het zonk zijn tanden erin, trok me rond, liet me een beetje los om weer volledige grip te krijgen en liet me weer log om vervolgens te gaan bijten.

‘Het was alsof ik een lap speelgoed was en zijn hoofd heen en weer bewoog.

‘Op een gegeven moment liet ik mijn arm ermee los en ging ermee naar de grond.

‘Het geluid was verschrikkelijk. Het was dat lage gegrom.

‘Op een gegeven moment had zat het om mijn nek met mijn benen.

Ga verder naar de volgende pagina om het vervolg over mevrouw Anderson te lezen.

Like it? Share with your friends!

718 x gedeeld


Wat vind jij?