Deze Koe werd geboren op Valentijnsdag met een perfecte hartvormige vlek op zijn hoofd

1 min


Op 14 februari genoten geliefde koppels overal van gratis flessen wijn en 2-voor-1 specials in restaurants over de hele wereld, allemaal in naam van Valentijnsdag.

Voor sommigen van ons is Valentijnsdag een gelegenheid om de band te vieren die we delen met die met liefde, waarbij veel mensen ervoor kiezen om hun wederhelft te douchen met geschenken, kaarten en soppy posts op sociale media. Voor de rest van ons is Valentijnsdag niets meer dan een fabel, gemaakt met de bedoeling geld te scheiden van goedgelovige chumps.

Maar het maakt niet uit wat je denkt over de dag zelf, niemand kan dit toeval ontkennen als het LEUKSTE wat er tot nu toe in 2020 is gebeurd (ach, ik wed dat mijn auto op dit het leukste toeval van het decennium is).

De Parkshaw Farm, die voorkomt in de stad Ballymena nabij Bushmills in Noord-Ierland, verwelkomde de nieuwste toevoeging aan hun vee – een schattig kalf.

Volgens de Belfast Telegraph is dit schattige kalf echter ongelooflijk speciaal; hij werd geboren op Valentijnsdagochtend met een perfecte hartvormige vlek op zijn hoofd.

Op de Facebook-communitypagina Love Ballymena werden foto’s van het geboren nieuws gedeeld, samen met de drie kinderen van de boer, Jack, Emily en Harry McAuley die er absoluut blij mee waren met het nieuwste lid van de familie.

Hoe noemde de boerderij het pasgeboren Jersey-kalf? Welnu, ze onthulden later dat de officiële kranten ‘Be My Valentine’ zullen lezen.

De prachtige afbeeldingen waren van Steven McAuley van McAuley Multimedia.

Like it? Share with your friends!

3.1k x gedeeld


Wat vind jij?