Forrest Gump ster Gary Sinise neemt 1.000 kinderen van overleden soldaten mee naar Disney Land

2 min


Een goed doel opgezet door een ster van de film Forrest Gump heeft 1.000 kinderen van gevallen militairen en vrouwen mee naar Disney World genomen..

De Gary Sinise Foundation organiseert jaarlijkse vakanties en neemt honderden ‘Gold Star Children’ en hun overlevende familieleden uit de hele Verenigde Staten mee op een speciale vijfdaagse reis.

Dit jaar werden meer dan 1.750 familieleden van militaire helden overgevlogen naar Orlando voor de ervaring van hun leven.

Sinise kondigde het nieuws van de reis van dit jaar aan op zijn Twitter-account en plaatste een foto van gezinnen aan boord van het vliegtuig vlak voor het opstijgen.

De 64-jarige zei: “Vandaag begint onze GSF Snowball Express # 14. Meer dan 1000 Gold Star-kinderen reizen met overlevende ouder of voogd, in totaal meer dan 1.750, via onze reispartner @AmericanAir naar Disney World als onderdeel van onze @GarySiniseFound Snowball Express-programma. ”

Sinise plaatste een korte video waarin hij een kind aan boord verwelkomde en voegde eraan toe: “Dit vliegtuig verliet vanmorgen Los Angeles met 91 kinderen, 176 in totaal, en ik moest deze foto’s met hen nemen voordat ze vertrokken. Ik doe een paar dagen mee. Veel plezier kinderen! We houden van je! ”

Foto’s van het weekend zijn gedeeld waarin de kinderen en hun gezinnen worden getoond die genieten van Walt Disney World.

Sinise, die in de cultfilm beroemd de bevelvoerende officier luitenant Dan Taylor van Forrest Gump speelde, werkt al meer dan tien jaar met de Snowball Express – zelfs optredend voor de kinderen met zijn Lt. Dan Band.

Vier jaar later, in 2011, richtte hij de Gary Sinise Foundation op, die twee jaar geleden de verantwoordelijkheid voor de Snowball Express overnam.

Sindsdien zijn meer dan 3.450 kinderen geholpen door hun initiatief.

De website van het goede doel beschrijft de reizen: “De vakantie kan vooral een uitdaging zijn voor rouwende gezinnen. Elk jaar organiseren we een vijfdaagse ervaring voor 1.750+ gevallen kinderen en hun overlevende ouder of voogd.

“Als een therapeutisch toevluchtsoord met een mix van leuke en inspirerende programma’s kunnen deze families op hun collega’s steunen voor hulp. En dit jaar brengen we Snowball Express naar het Walt Disney World Resort!

“Waar deze families zich ook bevinden in het rouwproces, we hopen hen te inspireren om te geloven dat alles mogelijk is. Door schuldvrij plezier en nuttige bronnen te bieden in een stressvrije omgeving, creëren we een gemeenschap om te leren, te groeien, en maken we blijvende herinneringen met nieuwe vrienden. “

Like it? Share with your friends!

551 x gedeeld


Wat vind jij?