Jongetje (5) die vanaf de 3 etage in winkelcentrum werd gegooid loopt nu ‘perfect’ en is terug op school

4 min


De kleine jongen, ernstig gewond toen een vreemdeling hem in april van een balkon in de Mall of America van Minnesota gooide, is terug op school en loopt normaal, na talloze operaties, fysiotherapie en een uitstorting van publieke steun.

Landen Hoffman viel bijna 12 meter op de hal van het winkelcentrum in Bloomington toen hij vijf jaar oud was nadat hij willekeurig werd opgehaald en van de derde verdieping werd gegooid door de 24-jarige Emmanuel Aranda.

Toen hij in augustus eindelijk thuiskwam waren zijn benen ongelijk, hij hinkte en had een open wond in zijn buik, zei familievriend Noah Hanneman vrijdag op de GoFundMe-pagina die meer dan $ 1 miljoen opbracht voor de medische kosten van Landen.

Na veel fysiotherapie loopt hij nu ‘perfect’, zei de familievriend in een update tegen meer dan 29.000 donoren. ‘De wond is eindelijk geheeld, er groeit een nieuwe huid en we zijn nog steeds optimistisch dat hij binnenkort van zijn medicijnen af ​​zal zijn.’

Landen Hoffman, vijf, loopt nu perfect en zijn buikwond is genezen. Hij raakte gewond na een willekeurige aanval van vreemdeling Emmanuel Deshawn Aranda (hierboven)

‘Hij vindt het heerlijk om terug naar school te gaan en naar de kleuterschool te gaan op dezelfde school waar zijn tweelingbroer en zus naar toe gaan’, schreef Hanneman. ‘Hij stapt elke ochtend blij uit de auto en blaast kusjes helemaal naar binnen! Hij is een sterke, gelukkige jongen. ‘

De man die toegaf dat hij Landen vanaf het balkon had gegooid heeft in een gevangenisstraf van 19 jaar die hij in juni accepteerde nadat hij in het districtsrechtbank van Hennepin zichzelf schuldig had verklaard aan poging tot moord in de eerste graad.

Aranda vertelde de onderzoekers dat hij jarenlang het winkelcentrum had bezocht om te proberen met vrouwen te praten maar hij werd afgewezen en boos werd. Hij zei dat hij aanvankelijk van plan was een volwassene te vermoorden maar in plaats daarvan de jongen koos.

Ondanks de gruwelijke beproeving zei Hanneman dat Landen ‘goede herinneringen’ heeft aan de vrienden, familieleden en medische professionals die hem hebben geholpen bij zijn herstel.

‘Landen weet dat mensen over de hele wereld voor hem bidden en hij houdt van alle kaarten die hij blijft ontvangen’, schreef hij. ‘Er was één slecht persoon maar vanuit daar kwamen miljoenen goede mensen!’

Ga naar de volgende pagina voor het vervolg van dit tragische verhaal.

Like it? Share with your friends!

25 x gedeeld


Wat vind jij?