Meisje (8) die van huis was weggelopen is verkracht en vermoord ‘nadat ze werd opgepikt door getrouwd stel’

2 min


Een achtjarig Russisch meisje dat van huis wegliep na een ruzie met haar ouders werd verkracht en vermoord nadat ze door een echtpaar in hun auto was opgepakt, zo heeft de Russische politie gezegd.

Meer dan 500 mensen boden aan om te zoeken naar de vermiste Vika Teplyakova nadat ze voor een laatste keer werd gezien op camera beelden die alleen langs een weg liepen.

Met een T-shirt en een blauwe korte broek aan probeerde het meisje haar vrienden te bereiken in de stad waar de familie vroeger woonde.

Ze werd drie dagen vermist voordat een 32-jarige vrouw de politie vertelde dat zij en haar man het kind een lift hadden gegeven.

Het paar werd geïdentificeerd als Igor en Kristina Dvornikov en de agenten gaven vandaag foto’s vrij van de vastgehouden man en vrouw die verdacht worden van het uitvoeren van de gruwelijke misdaden.

De man vertelde zijn vrouw dat hij het meisje zou ‘aanvallen’ en ‘de vrouw deed niets om het te stoppen omdat ze te bang voor hem was’, volgens een politiebron.

Het meisje werd verkracht en gewurgd met een plastic zak. Ze stierf maandag, de dag dat ze verdween, zei de politie.

De vrouw liet de politie zien waar haar lichaam verborgen was in de buurt van een meer, zei de wetshandhaving.

Igor Dvornikov ontkende aanvankelijk het ontvoeren, het misbruiken en het doden van het meisje maar bekende later volgens wetshandhaving.

Zowel de man als de vrouw zijn gearresteerd als detectives een moordsonde lanceren.

Het meisje was weggelopen van haar ouders in Novoaleksandrovsk op het eiland Sachalin, een vreedzaam eiland ten noorden van Japan.

Volgens een rapport had een man haar een som geld gegeven – ongeveer 2 euro – en haar naar een supermarkt gebracht voordat ze werd aangevallen.

Like it? Share with your friends!

Wat vind jij?