Politiepaard weigert uit zijn bed te komen zonder eerst een kopje thee te hebben gedronken

2 min


Velen van ons hebben moeite om de werkdag te beginnen zonder ons kopje thee of koffie in de ochtend – en één politiepaard is precies hetzelfde.

Jake, het 20-jarige paard die de afgelopen 15 jaar bij de politie van Merseyside heeft gediend heeft een liefde voor suikerachtige thee opgepikt.

Na elke dag zijn tong in de beker van zijn ruiter te hebben gestoken nemen leden van de politiepost van Merseyside Jake nu op in hun theeronde.

Jake, een veteraan van 15 jaar van de politiepost van Merseyside, weigert zijn dag te beginnen zonder een grote kop thee

Politiepaard Jake begint zijn dienst met een grote mok thee.

Agenten zeggen dat Jake zelfs in zijn stal in Allerton, Liverpool, zal wachten tot zijn speciale grote mok wordt gebracht voordat hij de dag begint.

Jake neemt zijn thee met magere melk, twee volle theelepels suiker en een beetje koud water gemengd zodat het niet te heet is.

Merseyside Police Mounted Section manager en trainer Lindsey Gaven zei: ‘Jake is een van de twaalf paarden die we op de stal hebben en met ons samenwerken.

‘Ik zou Jake zeker beschrijven als een paard met veel karakter. We kennen allemaal zijn theebestelling – hij zal één klontje suiker accepteren maar is zeker gelukkiger als je eraan denkt om er hem twee te geven.

Ga naar de volgende pagina voor het vervolg van dit hilarische verhaal.

Like it? Share with your friends!

15.2k x gedeeld


Wat vind jij?