Vier tieners vallen ‘zwangere’ moeder aan en schoppen haar peuter op het hoofd

1 min


Er is een verontrustende video te voorschijn gekomen waarop vier tieners een ‘zwangere’ vrouw bruut slaan en haar jonge dochter in het hoofd schoppen.

De brutale klap vond plaats op 14 juli in Brooklyn, Illinois.

Beelden van de confrontatie kwamen tevoorschijn op Twitter en tonen drie vrouwelijke tieners die een zwarte vrouw met een zwart-witte capuchon aanvielen terwijl ze buiten een huis met haar peuterdochter stond.

Je ziet de drie meisjes op haar lichaam stompen, haar op de grond duwen en wreed aan haar haren trekken.

Een man springt in het gevecht en als hij landt, schopt hij een peuter op het hoofd en stuurt haar spiraalvormig naar de grond.

Het kind in de clip is hard aan jammeren terwijl haar moeder hulpeloos op de grond wordt geslagen.

Als het slachtoffer uiteindelijk van de grond komt en naar het huis probeert te lopen, schopt de mannelijke aanvaller haar in de rug en stuurt haar naar voren om haar hoofd aan de zijkant van een deurpost te raken.

De videobeelden van de vechtpartij zijn viraal gegaan met meer dan 227.000 beelden.

De aanvallers die bij het incident betrokken waren, lijken jongeren te zijn. Ze zijn niet geïdentificeerd.

Het vrouwelijke slachtoffer was naar verluidt zwanger ten tijde van de aanval, maar dit is niet bevestigd.

De moeder van de jongen die het jonge kind schopte heeft haar zoon op Facebook verdedigd door te schrijven: ‘Hij probeerde die baby niet te schoppen, hij probeerde over de baby heen te springen en maakte een fout. Mijn kind is niet het type dat een baby schopt, ongelukken gebeuren.

De video heeft de verontwaardiging over de sociale media aangewakkerd en de gebruikers eisen gerechtigheid voor het slachtoffer.

De manier waarop de baby aan het been van haar moeder hing en toen hij de baby schopte zijn jullie f***ing ziek.

Iemand moet info posten zodat we hem en deze meisjes kunnen rapporteren,’ voegde een ander toe.

Hij schopte die baby met opzet. Kijk eens hoe ver hij van de moeder is als hij schopt. Het is niet zo dat de moeder het beoogde doelwit was,’ voegde een Twittergebruiker eraan toe.

Waarom vinden ze het oké om haar te bespringen terwijl een baby het been van de moeder vasthoudt? Twee keer toen ze zagen dat hij de baby schopte, hadden ze daar moeten stoppen, zoals waarom mensen daar staan als het goed is,’ voegde een ander eraan toe.

Like it? Share with your friends!

Wat vind jij?